keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Herkkua, pirtelöä, herkkua, laihdutusta...voi oi..

 Noniin...oikeata laihdutussafkaa eikö?

Päivät olen elellyt Cambridge pirtelöillä ja illalla yrittänyt syödä fiksusti, terveellisesti jne.

Perjantai-ilta vaan on niin perjantai;). Vuohenjuustosalaatti oli oikein herkkua ja croissant sopivan rasvainen, niin ja viini oikein hyvää. Se mitä tämä herkkuhetki tekee, ei oikeastaan hetkauta. Ai miten niin? Luulisi hetkauttavan...

Olen päättänyt antaa itselleni armoa ja nauttia elämästä silloin kuin siltä tuntuu. 13kg läskiä sulatettu ja vaikka vauhti on hiipunut paastoajoilta, niin alaspäin
mennään kuitenkin koko ajan.
Herkut kuuluvat vain viikonloppuun ja mielellään vain yhtenä päivänä. Marraskuu on muutenkin niin masentava kuukausi, että pienistä asioista pitää ottaa ilo irti ja nauttia elämästä.

Sairastuin sitten flunssaan ja reilun viikon sairastamisen jälkeen sain riemukseni vielä poskiontelotulehduksen...ja antibiottikuurin, yskänlääkettä, nuhalääkettä, sairaslomaa taas kerran... ja lomaa laihdutuksesta. Valmentaja kielsi tiukan dieetin. On kuulemma kroppa kovilla ilmankin. No päivät makaan sohvalla, ja en sitten syö mitään tai syön silti, kielloista huolimatta Cambridge pirtelön tai patukan. En vain osaa syödä normaalisti tavallista ruokaa. Huoli siitä, että se kertyy heti vyötärölle, on nyt iskostunut niin tiukkaan, että en vain voi luovuttaa.

Liikunta piti tulla kuvioihin tällä viikolla, tai siis jo viime viikolla. Miksi ihmeessä ihmisen pitää sairastua juuri, kun päättää aloittaa liikunnan. Ja ihan oikeasti, mulla on hirvittävä hinku liikkua. Olen pari kertaa joutunut spurttaamaan dösän perään ja voi, että kun askel nousee niin kepeästi että! Haluan juoksemaan!!!

Joulu tulee...

Tuunausvimma on pahimmillaan! Jo muutaman viikon olen pikkuhiljaa vaihtanut sisustusta jouluisemmaksi. Ensin verhot, sitten pari tonttua, kynttilöitä ja nyt askarrellaan:).

Tästä peikkopähkinäoksasta tulee "joulukuusi". Maalasin sen spraymaalilla hopeiseksi ja nyt se odottaa koristeita. Rautalankakurssin jäljiltä on vielä rautalankaa ja työkalut, joten edessä on rautalangasta vääntämistä. Pari pientä joulupalloakin voisi ehkä oksille ripustaa?

Tonttu pääsi jo vahtimaan tyttärien tekemisiä...
 Vanha, puunvärinen kranssi sai myös hopeakuorrutuksen ja pitsistä koristeen.


Askarrellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti