sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Voittajan olo vaikka maaliviiva ei vielä ylittynytkään

Tänään tein sen...kiipesin vaa'alle, uudet paristot vaihdettuina mittari näytti 67,5kg... hyvä etten pyörtynyt onnesta! Vaatimattomat 2,5kg ja olen saavuttanut ensimmäisen tavoitteeni. En ehkä halua ajatella ihannepainoani vielä, siihen olisi matkaa 10kg. Leijun ehkä vielä jokusen hetken tässä onnen tunteessa ja kaikki tästä alaspäin on plussaa.. Olen jo voittaja! Teimme aamulla pienen laskutoimituksen, olen pudottanut painostani viidessä kuukaudessa himpun vajaa 20%, kiloina 16,5. Se on itseasiassa paljon. Ei ihme, että terveydenhoitaja totesi painoni oleva tasolla, jolla se ei enää ole vaaraksi terveydelle.

Tulevan viikon kikkailen pirtelöiden, patukoiden ja kevyen ruoan kanssa. Perjantaina on edessä kauan odotettu Kööpenhaminan matka. Lähdemme Samin kanssa kaksin ihmettelemään suurkaupungin sykettä. Ruoka, juoma ja kaupungilla kiertely ovat varmaan pääosassa enkä aio kieltää itseltäni mitään! En kieltänyt Berliinissäkään enkä aio tehdä sitä nytkään.

Huomenna tanssitaan taas rivitanssia! En olisi ikinä uskonut, kuinka hauskaa voi olla yksinkertainen ja lähes paikallaan totetutettava tanssi. Olen aivan hurahtanut tähän uuteen lajiin, johon ystäväni minut ja pienen kaveriporukan houkutteli. Hauskuutta lisää, se, että tapaamme ystävävien kesken nyt viikottain! Tiistaiksi suunnitelmissa on aloittaa vihdoin kunnon urheilu. Duunin spinning-tunti on iltapäivällä ja voisin oikeastaan kaivaa pyöräilykengät tuolta laatikosta. Nyt kun aloittaisi pyöräilyn sisätiloissa, ei ahteri ehkä kipeudy keväämmällä niin pahasti, kun vihdoin pääsee omalla tsygällä huristelemaan duuniin. Saisi vähän pyöräilykuntoa alle..

Tytöt ottivat minusta uuden kuvan fb:tä varten ja samalla tekivät ennen ja nyt kuvan..laitetaanpa se tähän nyt todistusaineistoksi siitä, että olen oikeasti saavuttanut jotain.

1 kommentti:

  1. OnneA!!!!!!!! Perässä tullaan kunhan saan motivaation kohdalleen. Kaunis olit "ennen" kuvassakin, mutta kyllä tuo "jälkeen" kuva on WOW :)

    VastaaPoista