tiistai 15. tammikuuta 2013

Hyvä uusi vuosi...

lupaan ja vannon.á..oikeasti en tehnyt mitään lupauksia, en kattettomia enkä muitakaan. Vain yhden päätöksen: Tästä tulee hyvä vuosi, parempi kuin edeltäjänsä. No totuuden nimissä, siihen ei luulisi ihmeitä tarvittavan, sen verran kovia vuosia ovat edelliset olleet.

Camppailu pirtelöiden kanssa jatkui heti 2. pvä alkaen ja nyt kahden viikon puristuksen jälkeen on hyvä vilkaista vähän missä mennään.
Olo on ollut alusta asti mitä mainion. Pirtelöiden lisäksi olen rouskutellut porkkanaa ja kurkkua sekä muutaman kerran pähkinöitä. Töissä pirtelöt ja patukat kuuluvat päivään itsestäänselvyytenä ja nyt ainakin tuntuu, että jaksan pysyä suunnitelmassani tsempata tammikuu tiukalla pirtelökuurilla. Ainoastaan valmentajaan en saa mitään kontaktia ja tällä viikolla olenkin jo päätökseni tehnyt. En tarvitse valmentajaa, jonka perässä pitää roikkua ja yrittää saada yhteyttä päiväkausia...Jatkan työterveyshoitajan valvonnassa.

Vaa'asta loppuivat patterit, joten kävin töissä puntarissa. Siitä arvioisin aamupainoni olevan 68-69 kg eli tavoite häämöttää kolmen neljän kilon päässä. Siihen jos pääsisi lähelle tammikuun loppuun mennessä, niin voisin hyvällä omalla tunnolla aloittaa ehkä sen haastavimman osuuden tässä projektissa...vielä muutaman kilon pudottamisen ja samalla oikeiden ruokatapojen opettelun. Saavutettu paino kun olisi tarkoitus saada pysymään ja muutama kilo siitä voisi vielä lähteäkin. Toki ensimmäinen tavoite on se normaalipainon saavuttaminen ja nyt olen sen kyllä ihan itse tehnyt. Viimeksi valmentajalla kävin joulukuun alkupuolella... Mulla ei selkeästikään ole ollenkaan onnea valmentajien tai personal trainerien suhteen. Tai sitten en vain ole tarpeeksi vaativa ja kiinnostava asiakas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti