lauantai 29. joulukuuta 2012

Saisko valoa tunneliin, jookos?

Pieni välipostaus...

Joulukuun alussa pikkuliukastumisesta alkanut käsivamma olikin sitten irtirepeytynyt peukun nivelside. Leikkauspöydälle päädyin juuri joulun alusviikolla ja nyt on sitten järkky kipsi kädessä. Maanantaina on tikkien poisto ja saan toivottavasti pienemmän kipsin...yksikätisen elämä on hakalaa ja huumori alkaa loppua tähän vastoinkäymisten tulvaan... Uusi vuosi ja uudet kujeet...ja niin paljon odotuksia, toiveita, haaveita. Olisiko vuosi 2013 parempi kuin tähän astiset?

Appi siunattiin eilen haudan lepoon. Tilaisuus oli todella kaunis ja Eikan näköinen. Raskas päivä, josta jäi kuitenkin kaunis muisto. Erityisen hieno hetki oli kun kesken tilaisuuden pilvet väistyivät auringon tieltä ja päivä paistoi kirkkaana kappelin suurien ikkunoiden takana. Suunnaton rauha oli niin käsin kosketeltava...hyvää matkaa Eikka-rakas...

Blogini varsinainen aihe, laihdutus on tauolla...katellaan tammikuussa. Tällä hetkellä elämässäni on sellainen turbulenssi, että lisästressi vain ajaa minut lopullisesti pois kurssista. Yritän nauttia elämän pienistä iloista, perheestä ja uudesta pikku-ystävästämme, karvapallo Diegosta.

Hyvää Uutta Vuotta...se on parempi, jos vain niin päätän;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti